На днях в центрі Львова стався найпотужніший вибух. Причиною тому став люк.

Очевидці розповідають, що вибух був настільки потужним, що в наслідок розвалилася бруківка, а дах люка відлетів на кілька метрів. Поруч з місцем події була аптека. Через удар кришкою там розбилася вітрина. Більше того, в деяких квартирах повилітали вікна.

Депутат Ігор Зінкевич повідомив: "На вулиці Івана Франка, 24 стався вибух під землею, яким вирвало каналізаційний люк. Постраждалих немає, було припинено рух трамваїв. На місці працювали вибухотехнічна служба і газовики, вітрини аптеки пошкоджено також".

Такий інцидент не пройшов безслідно. Один з мешканців Львова у момент події знаходився вдома. В наслідок вибуху і розбитих вікон, уламок потрапив городяну в голову. На щастя, невеликий поріз і не госпіталізували потерпілого в медичний заклад.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Ті, хто живуть поблизу кажуть, що гучних вибухів було два. Вони злякалися і не розуміли, що відбувається. Тому повибігали на вулицю.

На місце події прибули рятувальники, газовики та поліція. За попередньою інформацією, загорання відбулось із-за того, що закоротило кабель зв'язку. Подробиці справи з'ясовуються.

Нагадаємо, різдвяний ярмарок у Львові загорівся. Безліч людей постраждали. У деяких з них було багато опіків і травм. Більше того, кілька людей загорілися.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в одній з львівських квартир стався витік газу. Мешканка квартири - бабуся, яку госпіталізували, щоб врятувати їй життя.

Знай.uа писав, в Києві сталася жахлива пожежа. На Грушевського, 4а загорівся дах нежитлової будівлі.