В суботу, 22 грудня, різдвяний ярмарок у Львові завершився кривавою трагедією.

Кадри моменту вибуху на різдвяному ярмарку біля Оперного театру опублікували в мережі. Відео з'явилося на сторінці паблік "Муніципальна варта" у Facebook.

Подію зафіксували міські камери спостереження, які "спіймали" сам момент вибуху в дерев'яному будиночку на різдвяному ярмарку, а також дії людей під час інциденту і після нього.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

На відео чітко видно, що відразу після вибуху люди стали розбігатися в різні боки, а сам будиночок на колесах буквально за пару секунд опинився весь охоплений полум'ям.

пожежа на різдвяному ярмарку

Відео вибуху і пожежі на різдвяному ярмарку біля оперного театру 22 грудня зафіксували камери спостереження Центру безпеки міста

Geplaatst door Муніципальна Варта op Zondag 23 december 2018

Через деякий час очевидці почали повертатися, щоб надати допомогу постраждалим, погасити полум'я і спробувати врятувати майно.

Також на записі видно, що дві людини, які стояли найближче до епіцентру вибуху, виявилися в вогні, і очевидці відразу ж кинулися гасити на них одяг.

Нагадаємо, на Різдвяному ярмарку в центрі Львова відбувся моторошний вибух.

Про це свідчать відеозапис, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Наразі вже відомо, що вибух відбувся в одній із хатинок, де можна купити вуличну їжу. Відзначається, що за наслідками вибуху є постраждалі, один у важкому стані.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Львів сколихнув моторошний вибух. Інцидент трапився на Різдвяному ярмарку в центрі міста.

Про це свідчать відеозапис, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Нині вже з'явилася інформація про те, що вибух трапився в одній із різдвяних хатинок, де можна було придбати вуличну їжу. Там вибухнув газовий балон.

Відомо, що за наслідками вибуху є постраждалі, чотирьох людей госпіталізували, двоє зараз перебувають у реанімації в опіковому відділенні. У всіх постраждалих - опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок.

Також Знай.ua писав про те, що Львів сколихнув моторошний вибух, інцидент трапився на Різдвяному ярмарку в центрі міста.