Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху в п'ятиповерховому житловому будинку в місті Фастів Київської області.

Цю інформацію повідомили в прес-службі поліції області.

"За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України". йдеться в повідомленні

Крім того, за словами поліцейських, загиблими виявилися жителі будинку: дівчина 1996 року народження і 33-річний чоловік. Зараз їхні тіла знаходяться в морзі, де встановлюється причина смерті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент за фактом вибуху триває слідство. Правоохоронці вже призначили низку відповідних експертиз, опитуються свідки події і мешканці будинку.

Нагадаємо, на місці вибуху в п'ятиповерховому житловому будинку в Фастові Київської області немає слідів горіння газу. Про це розповів технічний директор "Київоблгазу" Руслана Писанка.

"Під завалами дістали тіло молодої жінки ... Повідомила міська влада та рятувальники. Все. Не хочу більше писати таких новин. Сподіваюся, це все. За інформацією з місця події, станом на 22.00 від вибуху загинули 2 людини - чоловік і жінка", - написала місцева журналістка в соцмережі.

Офіційної версії причини трагедії поки немає. Експерти ще працюють на місці жахливого інциденту. Місцеві жителі в коментарях говорять про ймовірного підривника, який мешкав у цьому ж будинку. Сусіди кажуть, що він мав проблеми з психікою, однак служив в зоні АТО. Припускають, що привіз звідти небезпечні боєприпаси.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", під Києвом потужний вибух розвернув житловий будинок.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфи.