Через вибух в багатоповерховому будинку в Фастові, що на Київщині, доведеться відселяти кілька десятків квартир.

Це стало зрозуміло зі слів голови київської облдержадміністрації Олександра Терещука, передає Радіо Свобода.

"Попередньо, на сьогодні приблизно 60-70 квартир доведеться відселити", - зазначає голова.

Всього від вибуху постраждало 70 квартир.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

До того ж, із-за вибуху постраждав 31-річний чоловік. У даний момент медики оцінюють його стан як задовільний.

Як каже Терещук, рятувальники розбирають завали, а причина вибуху поки не з'ясована. Понад 100 осіб були залучені до робіт, а також 25 одиниць техніки.

Нагадаємо, Під Києвом потужний вибух розвернув житловий будинок: фото

У Фастові Київської області в п'ятиповерхівці стався вибух газу. Як повідомляє Нацполиция Київської області на офіційній сторінці Facebook, вибух стався на четвертому поверсі. Поки невідомо, скільки людей постраждало і є жертви, ця інформація уточнюється. На місці працюють рятувальники, медики, наряди поліції і вибухотехніки. Мешканців терміново евакуювали.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфи

13 грудня біля станції "Підзамче" на залізничних коліях були виявлені юнак і дівчина, які постраждали від сильного удару струмом, про чим повідомляє прес-служба обласного Відділу комунікації ГУ НП.

За попередньою інформацією пара вирішила забратися на одну з цистерн для того, щоб зробити селфи. Дівчина перебуває у важкому стані доставлена в реанімацію, її супутник постраждав трохи менше, але також доставлений в опікове відділення міської клінічної лікарні № 8. Поліцією встановлюються обставини происщедшего.

Також "Знай.uа" писав про те, що В Житомирі породілля померла разом з дитиною, у всьому звинувачують лікарів

В Житомирському обласному перинатальному центрі сталася подвійна трагедія. Молода мати померла при пологах разом з дитиною, родичі померлої звинувачують лікарів. На думку родичів, лікарі спочатку "не помітили" у породіллі панкреатит, а після не зробили вчасно кесарів розтин. Моторошну історію розповіли журналісти служби новин ТСН.