На місці вибуху в п’ятиповерховому житловому будинку у Фастові Київської області немає слідів горіння газу. Про це розповів технічний директор "Київоблгазу" Руслан Писанко.

"Під завалами дістали тіло молодої жінки... Повідомила міська влада і рятувальники. Все. Не хочу більше писати таких новин. Сподіваюсь, це все. За інформацією з місця події, станом на 22.00 від вибуху загинуло 2 людей - чоловік і жінка", - написала місцева журналістка у соцмережі...

Офіційної версії причини трагедії поки що немає. Експерти ще працюють на місці жахливого інциденту.

Місцеві мешканці у коментарях ведуть мову про ймовірного підривника, який мешкав у цьому ж будинку. Сусіди кажуть, що той мав проблеми із психікою, однак служив у зоні АТО. Припускають, що привіз звідти небезпечні боєприпаси.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А ще сусіди розповідають, що дівчина, тіло якої дістали з-під завалів, була вагітною...

Всього від вибуху постраждало 70 квартир.

До того ж, із-за вибуху постраждав 31-річний чоловік. У даний момент медики оцінюють його стан як задовільний.

Як каже Терещук, рятувальники розбирають завали, а причина вибуху поки не з'ясована. Понад 100 осіб були залучені до робіт, а також 25 одиниць техніки.

Нагадаємо, Під Києвом потужний вибух розвернув житловий будинок: фото

У Фастові Київської області в п'ятиповерхівці стався вибух газу. Як повідомляє Нацполиция Київської області на офіційній сторінці Facebook, вибух стався на четвертому поверсі. Поки невідомо, скільки людей постраждало і є жертви, ця інформація уточнюється. На місці працюють рятувальники, медики, наряди поліції і вибухотехніки. Мешканців терміново евакуювали.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфи

Також "Знай.uа" писав про те, що В Житомирі породілля померла разом з дитиною, у всьому звинувачують лікарів