Стан усіх чотирьох постраждалих внаслідок пожежі на різдвяному ярмарку в центрі Львова стабілізовано.

Про це повідомили у прес-службі Львіської міськради.

Наразі вже відомо, що постраждалі отримують медичну допомогу та госпіталізовані. Зокрема, декому з них знадобилось термінове хірургічне втручання.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 22 december 2018

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі четверо отримують інтенсивну терапію. Всі четверо вчора були прооперовані на уражених ділянках. Стан у них стабілізовано. Дівчину протягом дня буде переведено з реанімації у відділення. Старший чоловік залишається в реанімації у важкому стані, але стабільному, продовжує отримувати інтенсивну терапію. Стан всіх пацієнтів стабілізовано. Всі хворі забезпечені всім ", - розповів Зуб.

Разом з тим варто відзначити, що Львів сколихнув моторошний вибух. Інцидент трапився на Різдвяному ярмарку в центрі міста. Причиною вибуху стало порушення техніки безпеки, а саме використання газових балонів.

"Сьогодні чітко зрозуміло, що є грубе порушення техніки безпеки. Заборонено використовувати газові балони, і підприємець на свій страх і ризик це зробила. Думаю, правоохоронні органи проведуть розслідування і винні мають бути притягнуті до відповідальності", - заявив мер міста Андрій Садовий.

Нині вже з'явилася інформація про те, що вибух трапився в одній із різдвяних хатинок, де можна було придбати вуличну їжу. Там вибухнув газовий балон. Власниця хатинки свідомо порушила правила безпеки.

Відомо, що за наслідками вибуху є постраждалі, чотирьох людей госпіталізували, двоє зараз перебувають у реанімації в опіковому відділенні. У всіх постраждалих - опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що Різдвяна ярмарка припинила свою роботу до оголошення результатів розслідування і рішення міської комісії. Садовий також відзначив, що відтепер у різдвяних хатинках не можна буде використовувати будь-які балони.

За словами начальника прес-служби ГУ ДСНС в Харківській області полковника Ігоря Лупандіна за першими даними було евакуйовано близько 500 людей.

"Поліцейські встановлюють причину загорання, проводиться досудове розслідування. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі", - повідомили у поліції.

У поліції Львівської області також заявили, що за фактом інциденту на ярмарку відкрито кримінальне провадження за порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Нагадаємо, потужний вибух струсонув Харківщину.

Як повідомляв "Знай.ua", коп-нелюд накинувся на дитину з ножем і пограбував, деталі моторошної історії.

Також "Знай.ua" писав, що поліцейські розкрили пекельні подробиці вибуху у Фастові.

Вибух стався на різдвяному ярмарку у Львові