В Люботині, що на Харківщині стався масштабний вибух у приватному будинку.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції в Харківській області.

Відомо, що у результаті трагедії постраждала 43 жінка. Медики відразу надали їй допомогу та відпустили до лікарні. Проте чоловік перебуває у важкому стані з опіками понад 50% всього тіла.

За словами доньки потерпілих, яка також перебувала у будинку, останнім часом було відчутно запах газу. Тому поліція вже озвучиал версію про основну причину вибуху.

Разом з тим варто відзначити, що в ніч на 22 грудня в Дарницькому районі Києві підпалили пункт роздачі безкоштовних гарячих обідів для пенсіонерів "Обід без бід".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Вночі "добрі люди" спалили будиночок "Обід без Бід" на Дарниці. Він не підлягає відновленню. На місяць через нього ми роздавали більше 3000 гарячих обідів. До встановлення нового будиночка наші життєлюби зможуть отримувати гарячі обіди на тому ж місці", - написав Корогодський.

Він також повідомив, що за імена замовників підпалу призначено грошову винагороду.

Соціальна ініціатива "Обід без Бід" включає 10 пунктів роздачі гарячих обідів в Києві, вони працюють щодня. В місяць нужденним видають 30 000 гарячих обідів.

Крім того варто відзначити, що Львів сколихнув моторошний вибух. Інцидент трапився на Різдвяному ярмарку в центрі міста. Причиною вибуху стало порушення техніки безпеки, а саме використання газових балонів.

"Сьогодні чітко зрозуміло, що є грубе порушення техніки безпеки. Заборонено використовувати газові балони, і підприємець на свій страх і ризик це зробила. Думаю, правоохоронні органи проведуть розслідування і винні мають бути притягнуті до відповідальності", - заявив мер міста Андрій Садовий.

Нині вже з'явилася інформація про те, що вибух трапився в одній із різдвяних хатинок, де можна було придбати вуличну їжу. Там вибухнув газовий балон. Власниця хатинки свідомо порушила правила безпеки.

Відомо, що за наслідками вибуху є постраждалі, чотирьох людей госпіталізували, двоє зараз перебувають у реанімації в опіковому відділенні. У всіх постраждалих - опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок.

Нагадаємо, дев'ять шахтарів опинилися у вогняній пастці.

Як повідомляв "Знай.ua", у столиці сепаратисти почали зводити барикади і атакують поліцію.

Також "Знай.ua" писав, що у Санкт-Петербурзі гримлять вибухи.

Трагічний вибух у Львові на різдвяному ярмарку