Вранці в київському ліцеї почалася пожежа. Кадри з пожежею зуміли зняти учні закладу: на кадрах видно, як сильний дим огортає приміщення, однак пожежну сигналізацію не чути. Діти в цей час спокійно прогулюються по поверху.

Рятувальники кажуть, що учні все ж були евакуйовані на вулицю.

За їх даними, причиною загоряння став сміття в кабінеті слюсаря. Вогонь загасили ще до того, як прибули пожежники. В інциденті, за попередніми даними, обійшлося без жертв і постраждалих.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Страшна смерть у вогні: трагічно загинув народний артист України

18 грудня, у вівторок, в результаті пожежі у власному будинку в місті Тернополі на 97 році життя загинув Петро Трохимович Ластівка - народний артист України, актор Тернопільського драмтеатру.

За попередніми даними, пожежа у будинку артиста стався із-за короткого замикання.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Харкові замінували найважливіше будівля: все місто на вухах

Харківські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування будівлі на проспекті Науки, 9, де розташоване ДП "Український науково-технічний центр металургійної промисловості "Енергосталь".

Про це розповіла прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполиции в Харківській області Ольга Грабар, передає Укрінформ.

За даними поліції, інформація про те, що в будівлі на проспекті Науки, 9 закладена вибухівка, надійшло близько 11:00 за телефоном від невідомого", - зазначила Грабар.

За її словами, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу поліції, кінологічна служба та вибухотехніки: "Проводиться огляд приміщень".

Також "Знай.uа" писав про те, що Під Харковом масштабний вогонь охопив будівлю: понад 50 загиблих

В селі Високопілля під Харковом загорілася свиноферма. 19 грудня о 12:34 пожежники отримали повідомлення про пожежу. До місця пожежі були направлені підрозділи ДСНС України з Валківського та Коломацького районів.