На шахті ČSM у Чехії, що розташована поблизу міста Карвіна на північному сході країни, вибухнув метан.

За даними місцевих ЗМІ, у в результаті вибуху загинули п'ять осіб, десять осіб отримали поранення і вісім зникли без вісті. Є версія, що всі постраждалі є громадянами Польщі.

Пізніше представник дирекції підприємства Іво Челеховській додав: вибухом метану зруйновані "деякі ділянки, на яких проходили роботи".

Вибух на шахті у Чехії
Вибух на шахті у Чехії

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У шахті були встановлені датчики, які повинні виявляти і попереджувати про небезпечну концентрацію метану в повітрі. Зараз на місці вибуху тривають рятувальні роботи. Всі роботи на шахті зупинені, на місці задіяні гірничорятувальні загони, пожежні і медики.

Вибух на шахті у Чехії
Вибух на шахті у Чехії

Вибух на шахті у Чехії
Вибух на шахті у Чехії

Дивіться: Вибух на шахті у Чехії

Нагадаємо, у місті Кривий Ріг 28-річна жінка наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна в під'їзді.Як повідомляв "Знай.ua", в окупованій Алушті на парковці сталася масова бійка із застосуванням холодної зброї, у якій брали участь члени чеченской банди і організована злочинна група "депутата" Держдуми РФ Руслана Бальбека. Також "Знай.ua" писав, у мережі показали військового РФ, який в 1995 році воював у Чечні, а в 2014-му році вступив до лав бойовиків на сході України.