В одному з супермаркетів Черкас в районі Митниця було виявлено тіло мертвого чоловіка.

Про це повідомили в Управління патрульної поліції Черкаської області.

Наразі вже відомо, що коли патрульні прибули на виклик, вони виявили у кабінці туалету чоловіка без ознак життя.

"Патрульні, які прибули на місце події, в кабінці туалету виявили чоловіка, 1983 року народження, без ознак життя. Також, в кабінці був виявлений закривавлений шприц і інші речі чоловіки", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відзначається, що правоохоронці намагались врятувати чоловіка, роблячи йому непрямий масаж серця. Пізніше прибули медики, які боролись за життя чоловіка протягом години, проте їх зусилля були марними.

На місце інциденту били викликані слідчо-оперативна група і дружина чоловіка.

Разом з тим варто відзначити, що у онкоклініці імені Блохіна, що у Москві, виявили моторошні знахідки, у існування яких несила повірити.

У повідомленні йдеться, що у клініці знайшли тіла хворих, які померли більше десяти років тому. Весь цей час про них нібито ніхто не знав.

Так у понеділок, 17 грудня, медики прибирали у ящиках патологоанатомічного відділення онкології ім. Блохіна і знайшли там тіла чотирьох дорослих людей. Розтину ці нещасні чекали з початку 2000-их. Вік і стать встановити уже не вийде.

Поліція забрала з онкоклініках імені Блохіна документи по всім померлим пацієнтам за останні 10+ років. Це архівні медичні журнали обліку смертей.

Кожного в цих списках будуть шукати і перевіряти - хто, коли, та від чого помер.

Поліція в клініку прийшла з ранку, тоді ж вилучили документи, але навіть декількох годин вистачило, щоб зрозуміти - частина паперів втрачена. З підшивок зникли сторінки відразу за кілька років. Це дані десятків пацієнтів.

Можливо це хтось із тих, чиї тіла знайшли вчора в патологоанатомічному відділенні лікарні. Вони пролежали там більше десяти років.

Однак таємні джерела, інформацію про які поліція не розголошує, стверджують, що тіла, які "забули" в патологоанатомічному відділенні, насправді зберігали на продаж.

"Померлих ракових хворих більше десяти років берегли запас - щоб якось кудись штовхнути. Наприклад, в музей - як експонат, або в спеціалізовану лабораторію. Це зараз основна версія слідства", - розповідає джерело.

Нагадаємо, чоловік не міг набратися сил, щоб розпрощатися з померлою дружиною.

Як повідомляв "Знай.ua", вбивця в масці, мертва любов, продані діти та інші знімки, за якими ховається страшна історія.

Також "Знай.ua" писав, що в Одесі Діди Морози не поділили дитину і влаштували дику бійку.

Поліцейські, аби приховати загибель колеги, кинули його тіло в криницю