У неділю, 16 грудня, у Подільському районі Києва виявили труп чоловіка, який знаходився на першому поверсі занедбаної двоповерхової будівлі. Близько 16:00 на лінію екстрених служб надійшов виклик, після чого правоохоронні органи виїхали на місце події.

Згідно попередньої інформації, померлий був бездомним. В ході огляду на його тілі були виявлені численні гематоми і синці на обличчі і тілі, однак чи причетні вони до настання смерті, поліцейські поки не пояснюють. Подробиці правоохоронці надавати не побажали, посилаючись на таємницю слідства.

Слідчо-оперативні групи головного управління поліції і співробітники Подільського районного відділу, які працювали на місці, пояснили, що лише розтин покаже, чи було це вбивство або ж чоловік помер своєю смертю.

Несподіванкою може обернутися і звичайний похід в ресторан. У Харкові студентці стало погано прямо за столом. Присутні спробували надати їй допомогу і викликали швидку, однак медики по прибуттю змушені були констатувати смерть через напад астми. Реанімувати дівчину у лікарів не вийшло.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

В Києві і раніше траплялися загадкові смерті. На дитячому майданчику Дніпровського району нещодавно був виявлений труп чоловіка, неблагополучного на вигляд, але не бездомного. Його знайшли гуляючі і відразу ж повідомили про це в поліцію. Померлий лежав на лавці зі спущеними штанами, на його губах була піна.

Ніяких підтверджувальних особу документів при чоловікові не виявилося – лише запальничка і пачка сигарет. Згідно з попередніми даними, смерть могла настати внаслідок епілептичного нападу, який був спричинений передозуванням алкоголю або наркотичних засобів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в харківському гуртожитку при загадкових обставин помер студент, якого згодом знайшла вахтерка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": іноземець зробив спробу самогубства в центрі Львова, попередньо висунувши вимоги.

ТакожЗнай.uа" писав, що деякі тяжкохворі люди роблять неймовірні речі і живуть на повну до останніх секунд.