На вулиці Дерибасівській в Одесі побилися два Діди Морози.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що у ході конфлікту, один з "веселих дідусів" навіть скинув костюм для того щоб було зручніше надавати стусанів своєму візаві.

Крім того свідки інциденту відзначають, що одного Діда Мороза звуть Тимур і поки він фотографувався під ялинкою з дівчинкою до нього підбіг інший на ім'я Мустафа та наказав "валити з його місця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Вже після цих слів на очах очевидців зав'язалась шалена бійка.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 18 грудня, українську столицю приголомшило зухвале пограбування.

У повідомленні йдеться, що у вівторок, 18 грудня в Києві двоє невідомих кавказької зовнішності вкрали з ресторану "Компот" сумку з $ 160 000. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення", розшукують автомобіль.

Інцидент стався на вулиці Великій Васильківській, 57/3, додають у поліції.

За попередньою інформацією, двоє чоловіків винесли $ 160. 000 з сумки в ресторані "Компот" і втекли на чорній іномарці в кузові універсал, з номерами АН 1364 ОС. Виклик в поліцію надійшов від потерпілого. О 12:14 патрульними Києва було введено оперативний план "Перехоплення". Машина з викрадачами зникла в районі площі Льва Толстого. Наразі усі екіпажі поліції Києва розшукують автомобіль.

Крім того варто відзначити, що в польській столиці Варшаві в метро сталася масова бійка поляків з українцями. Інцидент стався на станції "Двожец Виленьський" (Dworzec Wileński) у неділю, 16 грудня.

Як наголошується, спочатку учасники бійки штовхали одне одного, а потім це переросло в кулачную бійку, далі в хід пішли биті скляні бутлі. Свідки розповідають, що це почалося з бійки кількох поляків і українців. Точна причина бійки невідома. Емоційні "бійці" кидалися один в одного травмонебезпечним битим склом.

Бійка завершилася швидше, ніж хтось зміг викликати поліцію. На місці бійки залишилося багато битого скла.

Нагадаємо, віртуозну роботу київської злодійки зняла камера.

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфи.

Також "Знай.ua" писав, що кияни йшли на роботу повз закляклий труп.

Масова бійка на Левандівці: хлопця проштрикнули ножем