13 грудня біля станції "Підзамче" на залізничних коліях були виявлені юнак і дівчина, які постраждали від сильного удару струмом, про що повідомляє прес-служба обласного Відділу комунікації ГУ НП.

За попередньою інформацією пара вирішила забратися на одну з цистерн для того, щоб зробити селфи. Дівчина перебуває у важкому стані і доставлена в реанімацію, її супутник постраждав трохи менше, але також доставлений в опікове відділення міської клінічної лікарні № 8. Поліцією встановлюються обставини происщедшего.

Подібні випадки, на жаль, не рідкість і багато підлітків чомусь шукають гострих відчуттів не в найбільш підходящих для цього місцях. До цього в Києві на рейках був виявлений зацепер, якого вразило сильним ударом струму. Хлопець вирішив проїхатися на даху електрички "Київ-Фастів". Невинна, здавалося б, витівка обернулась опіками 50% всього тіла.

Така ж історія сталася і з 13-річним підлітком, який розважався тим, що роз'їжджає з вітерцем на даху електропоїзди. Результат – опіки 55% тіла і безутішні батьки. Школяр був не один, а з компанією, які разом каталися на поїздах. Прибулі на місце події медики констатували отриману в результаті поразки високовольтною мережею електротравму. Хлопець, як і постраждала парочка, вирішив зробити селфи під час їзди між вагонами складу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляється, кількість зацеперов катастрофічно зростає – молодих людей тягне до поїздок на дахах вагонів, незважаючи на високу небезпеку травмування. Щорічно фіксується кілька летальних виходів, але менше охочих покататися не стає.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що звичка слухати музику в навушниках – небезпечна, оскільки можна отримати удар струмом, який ви можете не перенести.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Харківській області водій вантажівки з книгами думав, що проскочить, а залізничний склад – що не встигне.

ТакожЗнай.uа" писав, що у новорічні свята додані нові залізничні напрямки.