В польській столиці Варшаві в метро сталася масова бійка поляків з українцями. Інцидент стався на станції "Двожец Виленьський" (Dworzec Wileński) у неділю, 16 грудня. Про це пише польське видання Fakt.pl.

Як наголошується, спочатку учасники бійки штовхали одне одного, а потім це переросло в кулачную бійку, далі в хід пішли биті скляні бутлі. Свідки розповідають, що це почалося з бійки кількох поляків і українців. Точна причина бійки невідома. Емоційні "бійці" кидалися один в одного травмонебезпечним битим склом.

Бійка завершилася швидше, ніж хтось зміг викликати поліцію. На місці бійки залишилося багато битого скла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі на будівельному майданчику сталася масова бійка: охоронці будівництва напали на активістів, є постраждалі.

Масова бійка сталася на Гагарінському плато, де місцеві жителі і активісти «Національного корпусу» осаджують будівництво компанії «Будова», яку пов'язують з сірим кардиналом неофіційними "господарем" Одеси Володимиром Галантерником.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як передає кореспондент одеського видання «Думская»з будмайданчика на колишній території Будинку прийомів міськради, несподівано вискочили працівники охоронної фірми і напали на протестувальників. Вони використовували палиці і газові балончики.

Також ми писали: озвірілі титушки-"гастролери" влаштували заміс в одеському суді – хто відповість за беззаконня.

В Приморському районному суді міста Одеси в п'ятницю 23 листопада сталася масова бійка. Побилися групи підтримки фігурантів судового процесу. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру Національної поліції України в Одеській області.

Як пишуть правоохоронці, 49 учасників конфлікту були затримані. Але цікаво навіть не це, а те, що більшість з учасників бійки були приїжджими з інших регіонів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва: відео з присмаком 90-х

У Києві ввечері в понеділок, 19 листопада, група невідомих напала на автомобіль, який спокійно стояв у тягнучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа

Запис шокуючого нападу була опублікована на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.