В Австралії три пустотливі відвідувачки магазину іграшок для інтиму вирішили зробити зухвале пограбування. Дівчата-безсоромниці почали діставати вібратори з упаковок і ховати їх під одяг. Однак, камера спостереження все записала, і прославила лиходійок на весь світ. Про це повідомляє The Sun.

Власник магазину з іграшками для інтиму розповів, що його пограбували. Три дівчини прийшли в магазин, і поки продавець був зайнятий іншими відвідувачами, вкрали чотири вібратора.

Так відомо, одна дівчина розпакувала секс-іграшки сховала їх під одяг, ще дві відволікали увагу і прикривали подругу. Потім благополучно вийшли з магазину та зникли в невідомому напрямку. Знімки дівчат і історія про їх вчинок потрапили в світові ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Власник магазину стверджує, що вартість викраденого товару, в перекладі на наші гроші, складає 7500 гривень. Також чоловік зазначив, що це вже не перший випадок, і він регулярно стає жертвою крадіжок. Його секс-шоп втрачає близько 60 тисяч гривень у рік.

Продавець звернувся в поліцію, а також пообіцяв подарунковий купон на 50 доларів тому, хто допоможе знайти злодійок.

Зазначимо, раніше злодійка з США стала відомою на весь Інтернет завдяки знімку, який опублікував у Facebook місцевий телеканал на випадок, якщо хтось впізнає порушницю. Дівчина на фото вийшла такою кумедною, що викликала шквал дотепних коментарів.

Співробітники попросили місцевий телеканал опублікувати її знімок у фейсбуці, щоб люди допомогли їм знайти злочинницю. Але сталося щось інше. По-перше, користувачі не розуміли, звідки у поліції таке чітке фото:

"А чому ось Бігфута ніколи з такою чіткістю не фотографують?", "Нехай це буде уроком всім. Ти можеш пограбувати банк, і вони ніколи не отримають твоїх фото. Але ніколи, чуєш, ніколи не кради Xbox. Вони сфотографують тебе на весь зріст разом з твоїми пухнастими чобітьми. Хаха", "ЛОЛ, ця картинка така чітка, що вона може на аватарку собі її поставити. І підписати: "Біжу за Xbox!"

По-друге, люди не могли знайти на картинці брови дівчини. Деякі ж перейнялися співчуттям до порушниці закону і намагалися їй допомогти. Своєрідним способом, треба сказати.

Нагадаємо, 72 річній парижанці захотілося екстриму, вона вкрала близько тисячі іграшок з магазинів. За даними правоохоронців, старенька більше 700 разів пограбувала шість магазинів іграшок у французькій столиці. Після цього вона продавала крадене в інтернеті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Калузькій області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, яке претендує на сюжет голлівудського трилера.

Також "Знай.uа" писав, побачення киянки з інтернет-коханцем закінчилося зухвалим пограбуванням.