Вранці четверга, 20 грудня, у місті Кривий Ріг сталася страшна трагедія. 28-річна жінка наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна в під'їзді. Травми виявилися несумісними з життям, жінка загинула. Але найжахливіше, що в могилу вона забрала з собою і чотирирічного хлопчика, який був на руках в момент стрибка – власного сина. Жахливий вчинок божевільної самогубиці стався в Зарічному мікрорайоні Кривого Рогу.

Як розповіли каналу Перший Міський в поліції, жінка з дитиною вчинила самогубство не в своєму будинку. Розпитавши сусідів, правоохоронці з'ясували, що не знають самогубицю. Тобто, вона спеціально вибрала під'їзд, прийшла туди з нещасним хлопчиком і зробила страшне.

Поліція додає, що не виявила жодних передсмертних записок, а при собі у жінки не було документів – встановити її особу та особу хлопчика поки не вдалося. Причини смерті невідомі. Це могло бути що завгодно – хворобливе розлучення, нестабільне психологічний і психічний стан, зловживання алкоголю або наркотиків. Порушено кримінальну справу. Подробиці події з'ясовуються.

Нагадаємо, дівчинка зіграла в гру на смартфоні і померла в страшних муках: ніхто не зміг їй допомогти. Резонансна трагедія вразила світ.
В Індонезії девочка померла під час гри на телефоні. Про це пише Asia One.
Інцидент стався в одному з сіл муніципалітету Богор, провінція Західна Ява, в середу, 12 грудня. Шестирічна дівчинка Салсабила Аю Путрі під час зливи з блискавками грала в додатку на телефоні, який був підключений до зарядного пристрою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Житомирському обласному перинатальному центрі сталася подвійна трагедія. Молода мати померла при пологах разом з дитиною, родичі померлої звинувачують лікарів. На думку родичів, лікарі спочатку "не помітили" у породіллі панкреатит, а після не зробили вчасно кесарів розтин. Моторошну історію розповіли журналісти служби новин ТСН.

Як раніше повідомляв, "Знай.uа"у Львові неповнолітній підліток затіяв бійку в кімнаті гуртожитку і штрикнув ножем свого товариша, а після того, як побачив, що накоїв – порізав собі вени. Вербальний конфлікт переріс у поножовщину, і закінчився реанімацією для обох учасників.

Також ми повідомляли, що у Львові 25-річна дівчина скоїла самогубство, вистрибнувши з вікна.