В Індонезії дівчинка померла під час гри на телефоні. Про це пише Asia One.

Інцидент стався в одному з сіл муніципалітету Богор, провінція Західна Ява, в середу, 12 грудня. Шестирічна дівчинка Салсабіла Аю Путрі під час зливи з блискавками грала в додатку на телефоні, який був підключений до зарядного пристрою.

У хату вдарила блискавка, після чого мама дівчинки Відія висмикнула зарядку з розетки. Її вдарило струмом. Вона обернулася і побачила, що Сасабіла лежить на підлозі з телефоном біля щоки. Коли мати підняла дитину вона побачила, що груди дівчинки почорніли, а на її щоці залишився опік.

Салсабіла майже відразу перестала дихати. Точна причиною її смерті невідома: родина відмовилася проводити розтин.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Житомирському обласному перинатальному центрі сталася подвійна трагедія. Молода мати померла при пологах разом з дитиною, родичі померлої звинувачують лікарів. На думку родичів, лікарі спочатку "не помітили" у породіллі панкреатит, а після не зробили вчасно кесарів розтин. Моторошну історію розповіли журналісти служби новин ТСН.

Мати дівчини на ім'я Марина, яка проживає в Італії, плаче – каже, обиралась прилетіти на народження внучки, а потрапила на похорони. При цьому, страшну звістку про подвійну трагедію мати породіллі дізналася у свій день народження. Лілія Пашковська, мама загиблої, розповідає, що перед цими пологами у неї був викидень, тому другу дитину Марина берегла, як могла.

"Вона дуже хотіла цю дитину, дуже берегла, мало що – до лікаря", - говорить мати загиблої породіллі Лілія Пашковська.

Нагадаємо, дивна і зворушлива історія розлуки сталася в Америці. Напередодні свят, через 69 років розлуки, нарешті знайшли один одного матір і дочка, яких розлучили ще в пологовому будинку.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Одеській міській інфекційній лікарні від кору померла однорічна дитина.

Також Знай.ua писав, смілива мати опублікувала несамовиті фото мертвого сина, щоб довести головне.