У мережі показали військового РФ, який в 1995 році воював у Чечні, а в 2014-му році вступив в ряди боевиков на сході України.

Про це в Twitter повідомляли відомий блогер з ніком Necro Mancer.

У публікації автор розповідає, що один з тих, хто зараз воює на стороні терористів в окупованому Донбасі, — російський військовий, який 90-х роках воював у Чечні.

«А в 2014 він був у Слов'янську. А 24 грудня буде зустрічати небратьев в Донецьку», — пише Necro Mancer.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скрін з іронією підписано: «З життя донецьких шахтарів».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що отець Сергій, архієпископ Донецький і Маріупольський УПЦ КП повідомляє, що на окупованих територіях Донбасу бойовики грабують храми, залякують, викрадають і заарештовують священнослужителів. Він розповів, що УПЦ КП відмовилася перереєструвати за "законами" ДНР" хоспіс в Донецьку. Отець Сергій зазначив, що на території окупованого Донбасу залишилося 36 церков УПЦ КП. У них правлять 6 священиків. Святий отець зазначив, що в Донецьку біля Київського патріархату відібрали дві церкви.

Як повідомляв портал "Знай.uа", так звана контррозвідка терористів "ЛДНР" стверджує, що в зону проведення ООС прибутку 60 бійців британського спецназу. "Крім завдань з викрадення офіцерів НМ ДНР (пріоритетними цілями є військовослужбовці з російським громадянством, які приїхали у Донецьк добровольцями), бійці SAS також заточені під коригування дій авіації безпосередньо з тилу територій, підконтрольних донбаським сепаратистам", - попереджають в повідомленні бойовиків і російських "добровольців".
"Знай.uа" писав, що колишній командир проросійських бойовиків Ігор Безлер, відомий, як "Біс", прокоментував "наступ ВСУ" на Донбас, при цьому згадуючи "незлим тихим словом" ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко і його гучні заяви. На думку бойовика, раз Лондон їм взяти не вдалося, то зараз вони розповідають нісенітниці про 22 полк.