Житель Львова отримав довічне ув'язнення за страшне вбивство. За інформацією, інцидент стався ще три роки тому, у 2016 році. Тоді чоловік у стані алкогольного сп'яніння спровокував конфлікт, в результаті якого завдав незнайомій людині три ножових поранення. Через отримані травми, несумісні з життям, потерпілий помер на місці.

Прокуратура довела в суді вину підозрюваного. Відомо, що тридцяти чотирирічний зловмисник раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Суд встановив визнати винним підозрюваного у вчиненні злочину, відповідно до пункту тринадцятого частини другої, статті сто п'ятнадцятої Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Суд засудив обвинуваченого до довічного ув'язнення.

Цікаво, що до Верховної Ради був поданий законопроект, згідно з яким довічно ув'язнені громадяни можуть вийти з колонії умовно-достроково. Один з розробників даного законопроекту розповів, що прийняття цього законопроекту дозволить ув'язненим "відмотати" термін у вигляді десяти років, потім подати прохання на умовно-дострокове звільнення, і після п'ятнадцяти років ув'язнення вийти на свободу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, українським туристам заборонили фотографуватися в ЄС. За таке порушення загрожує штраф або в'язниця.

Як раніше повідомляв Знай.uа, екс-директор департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації заочно визнаний винним у розкраданні бюджету та службовому підробленні, вчиненими за попередньою змовою групою осіб.

Знай.uа писав, чоловік пограбував банк, щоб сісти у в'язницю.