У Києві 23-річний хлопець вчинив самогубство. Його тіло виявили у понеділок, 18 лютого.

Про це повідомляє "Хвиля".

Виклик на лінію екстрених служб надійшов близько 15:00. Рятувальники та медики виїхали за адресою вулиця Приозерна, 2б та виявили труп хлопця. Тіло знаходилося в парадному багатоповерхового будинку між 11 і 12 поверхами. Загиблому на момент смерті було 23 роки.

Правоохоронці встановили, що хлопець покінчив життя самогубством. На тілі зовнішніх ознак насильницької смерті не виявили, а особу загиблого встановили, йому було 23 роки. Хлопець повісився на мотузці в парадному. Кінець петлі був прив'язаний за перила на сходовому прольоті між 11 і 12 поверхами.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

На жаль, прибулим на місце медикам залишалося лише констатувати смерть. Що стало причиною такого вчинку буде встановлювати слідчо-оперативна група.

Варто зазначити, що на Дніпропетровщині у селі Вербки Павлоградського району відвернули трагедію, внаслідок якої могла загинути літня жінка. 82-річна мешканка села Вербки намагалась спалити себе заживо, проте її врятували. Причину установили і вона шокує - жінка не могла себе прогодувати. Як пояснили односельчини пенсіонерки, вона не могла за собою доглядати і голодувала, бо не могла себе забезпечувати, а пенсії не вистачало.

Нагадаємо, Загадкове самогубство солдата-строковика поставило всю Україну на вуха

Раніше портал "Знай.uа" повідомляє, війна на Донбасі забрала життя понад трьох тисяч мирних людей. Так дані оприлюднили представники Управління Верховного комісара ООН по ситуації з правами людини в Україні. У звіті вказують цифру 3 тисячі 23 людини – рівно стільки мирних громадян загинули, починаючи з 2014 року, коли окупанти вдерлися на Донбас і по сьогоднішній день.

Як повідомляв "Знай.uа", Підліток вирішив піти з життя у прямому ефірі: все, з мене досить.15-річний підліток наклав на себе руки прямо в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, в якій все пояснив.