Погроми на вулицях Харкова стають сумною тенденцією.Після влаштованої підлітками "акції протесту" проти подорожчання проїзду в електротранспорті на станції метро "Архітектора Бекетова", подібне "самовираження" почало входити у звичку.

16 лютого, подібне сталося на станції метро "Університетська", де юрба хлопців перестрибнули через турнікети. До того ж вони ще й кидалися на перехожих, матюкалися і розбивали пляшки об залізне огородження. Все це вони знімали на смартфони, після чого публікували в соціальних мережах.

Безкарність породжує уседозволеність. Черговий бешкет на Героїв Праці тому підтвердження. Там невідомий розбив скло в "Кулиничах". Це момент на камеру записали очевидці, але на відео не видно особи хулігана.Ця запис була опублікована в групі "ХС • Харків"

В коментарях люди пишуть, що в метро порядок навели, можна і по торговим точкам пройтися. Також пишуть, що люди моментально перетворилися на тварин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що хулігани влаштували погром в центрі Львова: дісталося копам і навіть природі.У центрі Львова троє молодиків влаштували справжній погром. Вони били поліцейських, перехожих, ламали дерева і трощили автомобілі.

Також "Знай.ua" повідомляв, добрий ранок: хулігани "з'єднали" автомобіль зі стовпом.У харківському районі Нова Баварія стовп за невідомих обставин опинився в лобовому склі припаркованого автомобіля. Фото опублікували у соцмережах. Обставини цієї події невідомі. Ймовірно, що хтось виламав стовп, або знайшов його, і навмисно кинув у машину. Поліція поки не відреагувала на інцидент. Чим водій міг заслужити таке покарання, невідомо.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що озвірілі пасажири жорстоко побили патрульну: тягали за волосся і били по голові