Подія сталася вранці 14 лютого. На трасі, в результаті ДТП перекинулися: Volkswagen Transporter, Kia Rio і ВАЗ 2113, а також була одна легкова машина. Про це повідомляє "Харківський кур'єр".

В результаті аварії п'ятеро людей отримали травми і загинула одна жінка.

Користувачі групи "Харків.City" написали, що ДТП сталося недалеко від селища Рогань. Одна пара легкових автомобілів знаходилася на відстані сто метрів від іншої пари.

У ГУНП Харківщини розповіли подробиці ДТП. Водій Kia Rio не впорався з керуванням і збив жінку - пішохода. Потім зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter. Його розвернуло на дорозі. Постарала 54-річна жінка, від отриманих травм вона померла на місці.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За даними "Kharkiv Today" загибла проїжджала поруч з місцем аварії. Але потім зупинилася і попрямувала до машини, що б допомогти виштовхати її із замету, коли її збила машина.

У той же час у бік Харкова рухався автомобіль ВАЗ. Водій ВАЗа не впорався з керуванням і автомобіль розвернуло на дорозі і перекинуло на дах. Водій автомобіля "Fiat" теж не впоралася з керуванням , в результаті - транспортний засіб з'їхало в кювет і перекинулося.

Нагадаємо, що три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи.За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21 водій.

Також "Знай.ua" повідомляв, що у Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху.Близько чотирьох годин дня в центрі Вінниці зіткнулися два легковики з незрозумілих причин. Удар був настільки сильним,що один з автомобілів, а саме, іномарка BMW X5 перекинулася на дах

Нещодавно "Знай.uа" писав, що в Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго помирав у муках під вікнами.