В одному з готелів Львівської області сталося займання. Пожежа сталася у п'ятиповерховому комплексі, який знаходиться в селі Славське. Трапився інцидент сьогодні вночі, дев'ятнадцятого лютого.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що сигнал про пожежу надійшов із запізненням. В результаті, в момент коли на місце події прибули рятувальники, вогонь перекинувся на велику територію. З урахуванням того, що в готелі були дерев'яні установки, вогню було легше перекидатися.

Примітно, що зовнішнє водопостачання біля готелю було відсутнє. А це означає, що воду постійно потрібно було підвозити. Насправді, з метою безпеки біля кожного готелю повинно бути водопостачання.

Ліквідували пожежу більше шести годин. Більш того, гасили вогонь зсередини і зовні. Локалізували пожежу фахівці о четвертій годині сорок сім хвилин ночі, а остаточно загасили о шостій годині шість хвилин.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Примітно, що вогонь зруйнував одну тисячу квадратних метрів, включаючи дах, один із поверхів і мансарду.

Що стосується потерпілих,то їх немає. Деякі туристи самостійно вибігли із задимленого приміщення, а деяких рятувальники вивели. У будь-якому разі, всі залишилися живі.

На даний момент всі обставини справи встановлюються. Можливо, це був підпал, чи просто технічні неполадки?

Нагадаємо, у Харкові в наслідок пожежі загинув чоловік. Вогонь охопив десять квадратних метрів і забрав життя пенсіонера.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Миколаєві мешканці самотужки загасили пожежу, тим самим завдавши собі шкоди. В результаті мешканці залишилися без електричного постачання, а фахівці заявили, що мешканці будинку самі винні, так як неправильно гасили пожежу.

Знай.uа писав, у центрі Львова горів Різдвяний ярмарок. Відомо, що деякі туристи і жителі міста серйозно постраждали. У них високий відсоток опіку шкірних покривів. Гасити пожежу приїхали четверо рятувальників і один спеціальний автомобіль.