У селищі Пісочин Харківської області у руках чоловіка вибухнула куля, яку він знайшов на дорозі.

У прес-службі ГУНП області повідомили, що постраждалий отримав серйозні травми.

15 лютого 48-річний потерпілий по дорозі на роботу знайшов предмет. Він був дуже схожий на кулю. Чоловік приніс знахідку на роботу. Він спробував її розібрати, після чого куля вибухнула в руках у чоловіка.

У поліції розповіли, що потерпілий у важкому стані. Має безліч тілесних ушкоджень , осколкових поранень у живіт, шию, грудну клітку та правого стегна, травматичну ампутацію чотирьох пальців. Його доставили Інститут загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зараз за фактом інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2, ст. 15,частина 1, ст. 115 (покшение на вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «Нещасний випадок».

Нагадаємо, що жахливий вибух у Києві, чоловіка розірвало на частини: опубліковано відео.Вибух стався близько 00:45. На місце прибула машина патрульної поліції і очепила місце інциденту. Також за викликом приїхали групи швидкого реагування, вибухотехніки та медики. Правоохоронці встановлюють обставини події та особа загиблого.

Нагадаємо, "Знай.uа" писав потужний вибух на шахті: численні травми, загиблі та зниклі без вести. За даними місцевих ЗМІ, в результаті вибуху загинули п'ять людей, десять осіб отримали поранення і вісім пропали без вісті. Є версія, що всі потерпілі є громадянами Польщі.

Також"Знай.uа" повідомляв, що у центрі Києва прогримів потужний вибух.Пізно ввечері 29 жовтня в центрі Києва стався вибух на вулиці Івана Кудрі. До офісної будівлі вже прибули близько 12 авто поліції, працюють 3 швидких і 2 пожежних. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Станіслава Речинського у Facebook.