Сьогодні, 19 лютого, харківський Окружний адміністративний суд задовольнив заяву активістів Харківського антикорупційного центру про забезпечення позову за тарифами. Вирішили призупинити дію нових тарифів. Рішення набуває чинності з 20 лютого до розгляду позову по суті. Цю інформацію підтвердив член правління ХАЦ Дмитро Булах. У своєму Facebook він написав, що тарифи по 6 гривень трамваям і тролейбусам зупинили. Дмитро пише, що з завтрашнього дня проїзд буде по 4 гривні.

Місцеве видання "MyKharkov.info" процитував суддю Олену Шляхову, яка говорила, що заява адміністративного позову задоволено. Рішення набуває чинності негайно з моменту проголошення. Так само вона заявила, що рішення суду може бути оскаржено.

Разом з цим проходить розгляд позову активістів про скасування нових тарифів на проїзд у Харківському метрополітені. Теж місцеве видання говорить, що мерія Харкова запевняє в тому, що нові тарифи в трамваях, тролейбусах та метрополітені були введені у відповідності з усіма необхідними законодавчими нормами.

Нагадаємо, що у Києві очікується підвищення цін на проїзд у маршрутках: коли і на скільки.Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що в маршрутках передмістя Києва зросте ціна на проїзд. Вже з першого листопада будуть відомі остаточні тарифи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що ціни на маршрутки знову зроблять українцям дуже боляче.У Запоріжжі істотно подорожчає громадський транспорт. Проект рішення виконкому про зміну тарифів на проїзд в міському транспорті був оприлюднений на сайті мерії міста.

"Знай.uа" писав, що пересідаємо на велосипеди: як буде коливатися ціна на бензин.В Україні в найближчі півроку очікується помітне збільшення ціни на бензин. Це пов'язано з коливаннями світових цін на нафту. Такий прогноз озвучив експерт Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук. Експерт упевнений, що нинішнє підвищення цін – це результат зростання нафти на світових ринках.