У середу, 20 лютого, стало відомо про трагічний інцидент на гірськолижному курорті у Швейцарії.

Про це пишуть місцеві ЗМІ та публікують відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що снігова лавина зійшла на гірськолижному курорті в місті Кран-Монтана в Швейцарії. Як повідомив глава міста Ніколя Феро, під нею можуть бути поховані від 10 до 12 осіб.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Наразі на місці трагедії знаходяться як мінімум чотири рятувальні вертольоти. З-під лавини вже врятовані чотири людини. За даними ЗМІ, під сніговими масами можуть перебувати від 10 до 12 осіб. Не виключено, що це число може збільшитися.

Нагадаємо,снігова лавина накрила лижників на швейцарському альпійському курорті.

Під снігом опинились більше десяти чоловік.

У вівторок, 19 лютого, снігова лавина зійшла нагірськолижному курорті в місті Кран-Монтана в Швейцарії.Про це повідомляє місцеве видання Nouvelliste.

Як повідомив мер міста Ніколя Феро, під лавиною можуть бути поховані від 10 до 12 осіб.

З-під лавини, за попередніми даними, вже вилучені чотирилюдини. Про стан врятованих людей не повідомляється. Подробиці уточнюються.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з сімнадцятого по вісімнадцяте лютого у горах Івано-Франківс області очікується сніголавинна небезпека.

У ці дні останнього зимового місяця, в наслідок відлиги, в горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпеку третього рівня. Якщо ви знаходитесь в горах, то потрібно обов'язково прийняти всі заходи безпеки.

У будь-якому випадку, якщо ви відправляєтеся в гори, знайдіть собі притулок заздалегідь. Це допоможе вам не расстеряться і бігти в це місце цілеспрямовано. Також заздалегідь потренуйтеся дихати через одяг.

Також Знай.ua писав про те, що китайська влада прийняла рішення на невизначений термін закрити базовий табір Евересту в Тибеті для туристів, щоб прибрати сміття.