Головний лікар госпіталю у Львівській області звільнився з займаної посади, в результаті смерті пацієнтів. Кілька людей загинули в період, коли лікарнею керував Богдан Бойчук.

Відомо, що в Жидачівську районну лікарню доставили хлопчика, у якого був скрут тонкої кишки. Тим не менш медики лікували його від отруєння. Хлопцеві було всього дванадцять років, коли він загинув через лікарську помилку.

Лікаря звільнили, а хірурга відсторонили від роботи.

Батько хлопчика розповів, що його син загинув через організаційні проблеми персоналу лікарні. Також батьки постраждалого кажуть, що Департамент охорони здоров'я давав вказівку покарати винних. Незважаючи на це, директор лікарні Богдан Бойчук вирішив спустити все на гальма.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо, що розслідування по даній справі закінчується і скоро всі матеріали будуть передані в суд. За попередньою інформацією, двоє лікарів виявилися винними у цій трагедії.

На жаль, це не поодинокий трагічний випадок. У минулому році, взимку, в цій же лікарні померла породілля.

Тоді Богдан Бойчук написл заяву за власним бажанням, але на сесії Жидачівської районної ради її не затвердили. Через деякий час, головний лікар знову написав заяву і в цей раз її підписали.

Нагадаємо, чоловік помер на лікарняних сходах. Цей інцидент стався в інтернаті, де опікуються літніми людьми та інвалідами. Проте не догляділи. Пацієнт помер від обмороження на сходах у лікарні. За фактом відкрили кримінальне провадження.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Сумах жінка так само померла на сходах поліклініки. Відомо, що жінці стало погано. Перехожі викликали швидку допомогу, але жінка її так і не дочекалася. Пізніше з'ясувалося, що медичні працівники були її колегами. Через те, що швидка допомога їхала більше сорока хвилин, жінка померла.

Знай.uа писав, Олег Нипадимка загинув. Дружина журналіста і редактора повідомила, що Олег помер від зупинки серця. Він був талановитою людиною. Відомо, що в 1997 році він заснував газету "Сьогодні", яка видається і досі.