20 лютого на нерегульованому пішеходному переході біля школи №26 водій
"ГАЗелі" збив дитину. З місця аварії хлопчика забрала швидка допомога у Дитячу лікарню на космічній


"ГАЗель" їхала по вулиці Каруни в бік Старого мосту. В той момент по пішохідному переході переходив дорогу 14-річний хлопчик. Про це повідомляє Інформатор.

Водій говорить, що він помітив школяра вже тоді, коли хлопчик був у кількох саниметрах від автомобіля. На момент приїзду швидкої допомоги хлопчик був у свідомості. Лікарі госпіталізували його в обласну дитячу лікарню на Космічній. Характер травм і точний діагноз поки невідомий. Патрульні огородили місце аварії і викликали слідчого по ДТП. Він з'ясує всі причини та обставини події. А ви - будьте уважні , прямуючи по вулиці Каруни в бік Старого мосту, -"ГАЗель" займає крайню ліву смугу.

Нагадаємо, що інкасаторська машина збила пішохода просто на "зебрі".Сьогодні, 23 січня, на вул. Дорошенка у центрі Львова на пішохідному переході автомобіль збив людину.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що київський патруль сказився: зніс пішохода і протаранив кафе, епічні кадри.В українській столиці сталася страшна аварія. Так, вранці 9 грудня недалеко біля Палацу Україна автомобіль патрульної поліції збив пішохода і вмазался в фасад кафе "Бінокль".

"Знай.uа" раніше писав, що близько 10 ранку, в суботу, 8 грудня, у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія. Дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збив чоловіка на пішохідному переході. Відомо, що водій автомобіля Toyota не побачив пішохода і збив його. Прибула на місце події швидка допомога поставила чоловікові струс мозку та закриту черепно-мозкову травму. Потерпілого терміново госпіталізували. На місці працював екіпаж патрульної поліції. Всі деталі події встановлюються.