У Миколаєві обвинувачений в нанесенні 15 ножових поранень майстру спорту з пауерліфтингу Владиславу Гуртовенку, Юрій Богомятков порізав вени у залі суду.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався у ході засідання суду, де мали б продовжити вивчати письмові докази, що наявні у справі.

Проте у ході засідання адвокат обвинуваченого Ольга Разумовська попросила суд долучити до матеріалів справи заяву одного із свідкыв, який заявляв, що у ході нападу отримав тілесні ушкодження від Гуртовенко. За висновком лікаря ушкодження відносяться до легких.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Адвокат продовжила лінію захисту, заявляючи, що обвинувачений здійснював самозахист та не нападав на чоловіка. Проте прокурор на це заперечив, що справа стосується не Клеменченко, а безпосередньо Богомяткова.

На це обвинувачений сказав, що у нього теж буде клопотання. Коли йому надали слово, він попросив медичної допомоги, так як у нього погіршилося здоров'я після інциденту в Миколаївському СІЗО.

"Я як тварина яку утримують роками! Ці нелюди п'ять років не можуть довести справу, шостий суддя змінився! Це взагалі нормально? Ви в своїх рішеннях посилаєтеся на те, що мене потрібно ізолювати від суспільства, що суспільство повинно бути убезпечене від таких, як я. Ви кого з мене зробили? Ви через що мене тут тримаєте? Другий рік це триває, відкладається. Чому я тут утримуюсь? за що? Просто скажіть мені, за що? У мене немає іншого виходу! Просто немає! я буду голодувати з цього дня. Тому що мене возять, мурижать етапами, СІЗО, конвоями, це дурдом, повне свавілля, ви мене губите! Я тут незаконно утримуюсь! За що? За те, що я захищав своє життя? За те, що він мене різав, людину різав? За те, що він був з ножем, цей трансвестит 100-кілограмовий, який зараз поїхав циці свої качати? Він кліп зняв, з усього сміється в цьому кліпі, у мене немає іншого виходу, немає", - зазнача чоловік.

Після цих слів він дістав невідомий предмет та порізав собі вени.

У засіданні відразу ж оголосили перерву. Коли конвойні сказали вийти всім із залу, підозрюваний почав кричати на адресу прокурора.

Нагадаємо, у Києві зловили вбивцю репетитора англійської мови.

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янину дали довічне за моторошне вбивство.

Також "Знай.ua" писав, що бойовики масово саджають "ветеранів ДНР", Путін оголосив чистку.

Підприємець відсудив у держави півмільйона гривень за незаконне ув'язнення