У Житомирі по-звірячому вбили Анжеліку Карпець та її матір Ірину. Кривава трагедія сталася в суботу, 16 лютого. У вівторок, 19 лютого, жінок поховали. Як повідомляється, так жорстоко розправитися з родиною могли з-за невинних фотографій в соцмережах.

Як пише місцеве видання FreshNews, в поліцію звернулася сусідка убитих. Вона заявила про напад невідомого на Анжеліку та її мати близько 08:20. Це відбулося прямо у дворі будинку. Поліція прибула через 10 хвилин, але не встигла.

"У складі опергрупи, яка прибула на виклик, виявився хлопець, двома роками раніше зустрічався з Анжелікою. Побачене на місці злочину повалило його в шок. Його колишня дівчина, Анжеліка в момент приїзду поліцейських була ще жива. Вона повзла по двору з проламаним черепом, в її очах застиг жах... Як згадує поліцейський, він присів на місці від шоку": "Коли побачив Анжеліку такий... я не міг говорити, не міг дихати. Той день я ніколи не забуду..." — пише ЗМІ.

Один з друзів вбитої дівчини — Артем — розповів, як підозрюваний Василь бив її і переслідував:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми з нею особисто спілкувалися з цього приводу, вона мені розповідала, які в неї з ним стосунки — натягнуті — і те, що він веде себе трохи неадекватно. З-за цього Анжеліка з ним розлучилася. Але він цього не прийняв і продовжував нав'язуватися. Один раз вона його пробачила, але після цього він її побив, сильно побив..."

Він згадав, що познайомилися молоді люди приблизно рік тому. Зустрічалися — розходилися, але після того як він її побив, вони розлучилися.

"Василь завіз її в Станишівку (лікарня в Житомирі ) — "щоб їй обличчя залікували". Він пообіцяв Анжеліці, що більше не з'явиться в її життя, тільки щоб вона не писала на нього заяву. І вона погодилася на це - просто тому, що їй було дуже погано, і вона хотіла додому. Пізніше, коли її обличчя почало гоїтися, лікарі зняли шви (уявляєте собі рівень агресії — якщо Василь побив Анжеліку ТАК, що довелося накладати шви), він знову з'явився. Вася її переслідував, намагався помиритися — але вона була категорично проти, просто боялася його, її трусило в його присутності. Постійно відшивала хлопця, дійшло до того, що він прийшов до них додому і намагався вибити двері", — розповів друг.

Каже, після цього Анжеліка з мамою написали заяву в поліцію.

"Так як в той перший раз, коли Василь її побив, Анжеліка в поліцію не зверталася, і "не зняла побої" — фактичних доказів його агресії у неї не було. Тому вийшло "заяву про переслідування" — поліцейські сказали, що поїдуть до нього додому, поговорять з ним, а якщо раптом він ще раз прийде — "напишіть ще раз заяву, і ми вже більш жорстко відреагуємо". І ось він прийшов..." — пише видання.

Нагадаємо, раніше ми писали, що друзі Гандзюк назвали ім"я третього причетного до вбивства.