У четвер, 21 лютого , близько 18:40 на вулиці Роганської, 100 –А сталося ДТП з постраждалими. Учасниками дорожньо-траспотрної пригоди стали автомобілі: Daewoo, Skoda Octavia і ВАЗ - 21061. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

В результаті ДТП медики госпіталізували в лікарню водія автомобіля ВАЗ і водія автомобіля Skoda Octavia.

Обставини дорожньо-траспотрного події встановлює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи.На автодорозі Київ-Ковель, що на в'їзді в Коростень, Житомирської області сталася страшна ДТП за участю трьох мікроавтобусів.За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21 водій.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що під Харковом пролунав страшний вибух: лікарі роблять все можливе.У прес-службі ГУНП області повідомили, що постраждалий отримав серйозні травми. 15 лютого 48-річний потерпілий по дорозі на роботу знайшов предмет. Він був дуже схожий на кулю. Чоловік приніс знахідку на роботу. Він спробував її розібрати, після чого куля вибухнула в руках у чоловіка.

"Знай.uа" писав, що під Києвом перекинувся автобус: десятки невинних жертв.Слизькі дороги стали причиною жахливої ДТП під Києвом. Видання Інформатор, посилаючись, у свою чергу, на прес-службу ГУНП Київській області, передає, що це був пасажирський автобус Mercedes-Benz. В салоні на момент ДТП знаходилися 30 чоловік.