Невідомі в ніч на 22 лютого невідомі підірвали і обчистили два банкомати – в Новобоварському та Шевченківському районах. Про це повідомляє "dozor.kharkov.ua".

3:14 на проспекті Перемоги, 55 невідомі підірвали банкомат АТ "УкрСиббанк" у відділенні банку, який розташований у будівлі Харківського існтитуту банківського відділу. Злочинці забрали касети з грошима. За наданою інформацєю банкомат був підірваний за допомогою газу. Постраждалий немає, але пошкоджені фасадна частина будівлі та банкомат.

3:26 троє чоловіків у масках підірвали банкомат АТ КБ "Приват Банк" по вулиці Врубеля, 42а, який розташований у прибудові будівлі Обласного госпіталю ветеранів війни, і забрав у мішку гроші. Цей банкомат, за попередньою інформацією також був підірваний за допомогою газу. В результаті вибуху ніхто не постраждав, але пошкоджені фасадна частина будівлі та банкомат.

Один із злочинців був одягнений у темно-зелений плащ. Решта - в темні куртки з капюшонами, у одного капюшон червоний з внутрішньої частини. Свідок розповідає, що зловмисники поїхали з місця злочину на автомобілі сірого кольору.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Для пошуку злочинців по місту введено поліцейська операція "Сирена". В 3:50 на вулиці Свинаренко був виявлений автомобіль, в якому були помічені елементи банківських касет. Сума викрадених коштів з`ясовується. Працівники поліції приймають заходи по встановленню осіб зловмисників.

Нагадаємо, що вибух банкомату розбудив Львів.Сьогодні вночі, 16 серпня, о 3:40 у Львові на вулиці генерала Чупринки, 36, невідомі підірвали банкомат. "Двоє невідомих підірвали банкомат. Одягнені в балаклави, чорний одяг, один з них був одягнений в білу кепку. Побігли в сторону Сахарова по трамвайній лінії", - написала Вконтакте Марія Воробець.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, у Києві юний злодій зухвало пограбував збройовий магазин, але забув "зберегтися"

"Знай.uа" писав, чоловік на Київщині викрадав з банкомату гроші.Зловмисник на зворотній частині накладки прикріпив липку стрічку і встановив її на банкомат.