В американському штаті Техас у місті Даллас помер онук легендарного актора Кларка Гейбла - секс-символу 1930-40-х років, якого заслужено називали Королем Голлівуду.

Тіло 30-річного Кларка Гейбла III знайшла в ліжку його наречена. Причина смерті наразі встановлюється. Відомо, що чоловік тривалий час боровся з наркотичною залежністю, передає "Политека".

Гейбл III, який був дуже схожий на свого зоряного діда, знімався в телешоу і працював моделлю. У нього і його нареченої Саммер є півторарічна дочка Шор.

Батько Кларка - Джон Кларк Гейбл, - також страждав залежністю від наркотичних речовин.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Американський інститут кіномистецтва визнав Кларка Гейбла одним із найвидатніших акторів в історії кіно. Він прославився завдяки фільмам "Віднесені вітром", "Це трапилося одного разу вночі", "Заколот на "Баунті"".

Помер знаменитий актор у віці 59 років, у листопаді 1960 року - від серцевого нападу, який стався на знімальному майданчику фільму "Неприкаяні", де він грав з Мерилін Монро.

Кларк Гейбл

Актор був одружений п'ять разів. Дітей у нього було двоє. Позашлюбна дочка Джуді народилася в 1935 році від актриси Лоретти Янг в суворій секретності. Вона померла від раку в 2011 році. Свого сина Джона Кларка Гейбла, Кларк Гейбл ніколи не бачив: хлопчик народився після смерті актора, 20 березня 1961 року від його останньої дружини Кей Вільямс.

Нагадаємо, що в середу, 20 лютого, в Нью-Йорку помер популярний американський актор Вінні Велла. Йому було 72 роки. Вінні хворів раком печінки. Велла прославився як характерний актор другого плану. Його найбільшою роллю став Джиммі Петрілле в культовому серіалі "Клан Сопрано".

Вінсент Франк Велла народився 11 січня 1947 року в Нью-Йорку. Все своє життя він прожив у районі, відомому як Маленька Італія. Був знайомий з багатьма американськими кінематографістами італійського походження, дружив з ними з дитинства.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також "Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".