Київ сколихнула страшна знахідка: у Солом'янському районі 24 лютого було виявлено тіло чоловіка. Про це стало відомо з повідомлення «ДТП. Київ» в Facebook. Труп був виявлений на вулиці Георгія Кірпи.

"Страшна смертельна НП: це не зйомка фільму, труп у колодязі. У Києві, по вул. Георгія Кірпи,2 біля Укрпошти був виявлений труп чоловіка, на місце події прибули рятувальники Київської служби порятунку", - сказано в повідомленні.

Рятувальники "КАРС" приїхали на місце події і зняли труп, що звисав. Слідство встановить, чи було це вбивство або самогубство.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також ми писали У Києві молодий хлопець вчинив самогубство: повішеним його виявили прямо на сходовій клітці.

Хлопцеві було всього 23 роки, причини такого вчинку поки невідомі

У Києві 23-річний хлопець скоїв самогубство. Його тіло виявили в понеділок, 18 лютого.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 15:00. Рятувальники і медики виїхали за адресою вулиця Приозерна, 2б та виявили труп хлопця. Тіло знаходилося у під'їзді багатоповерхового будинку між 11 і 12 поверхами. Загиблому на момент смерті було 23 роки.

Правоохоронці встановили, що хлопець покінчив життя самогубством. На тілі зовнішніх ознак насильницької смерті не виявили, а особу загиблого встановили, йому було 23 роки. Хлопець повісився на мотузці в парадному. Кінець петлі був прив'язаний за перила на сходовому прольоті між 11 і 12 поверхами.

Нагадаємо, Загадкове самогубство солдата-строковика поставило всю Україну на вуха

Раніше портал "Знай.uа" повідомляє війна на Донбасі забрала життя понад трьох тисяч мирних людей. Так дані оприлюднили представники Управління Верховного комісара ООН по ситуації з правами людини в Україні. У звіті вказують цифру 3 тисячі 23 людини – рівно стільки мирних громадян загинули, починаючи з 2014 року, коли окупанти вдерлися на Донбас і по сьогоднішній день.