23 лютого на проспекті Миру кілька невідомих чоловіків кинули пляшку із горючою сумішшю у вагончик , розташований на території будівництва. У вагончику перебував сторож. На місце пожежі одразу відправили правоохоронців і рятувальників.

"Інформатор" повідомляє, що інцидент стався близько 23:45.

Сторож розповів, що він знаходився всередині вагончика і почув глухий стук у стелі. Він відразу ж вийшов на вулицю і побачив там полум'я. Чоловік одразу ж почав гасити пожежу. Йому вдалося її загасити і залишитися неушкодженим.

Виявилося, що мешканці будинку, який розташований поряд з будівництвом нового будинку, обурені будівництвом і неодноразово погрожували її власникам. Патрульні викликали на місце події слідчо – оперативну групу, щоб розібратися у всіх деталях конфлікту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що на матчі чемпіонату Португалії ледь не спалили стадионКурьезный випадок стався перед матчем Спортинг - Порту (0:0) в рамках 17-го туру Примейры Португалії. Фанати зустрічали виходять на поле з тунелю футболістів, кидаючи на поле паперові стрічки і фаєри. По випадковості одна з таких стрічок загорівся прямо на одній з трибун.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, тому в середньовіччі: в Росії шамани спалили верблюдів на славу Путіну.Іркутські шамани організації Хухе Мунхэ Тэнгэри ("Вічно синє небо") провели обряд, в ході якого спалили туші п'ятьох верблюдів в цілях зміцнення Росії". Відзначається, що він відбувся вперше в сучасній історії і виконаний нібито "з повагою до тварин".

"Знай.uа" писав, що Дніпро здригнувся від вибуху: жителі бояться вийти на вулицю.У житловому масиві Дніпра прогримів вибух, в результаті якого травмовано людину. Як повідомили у відділі комунікацій Національної поліції України в Дніпропетровській області потерпілий був терміново госпіталізований в одну з місцевих лікарень міста.