Загиблим виявився учасник Майдану і Антитерористичної операції. Він служив у 72 -й механізованій бригаді, звали його Сергій Барс. Йому було 60 років. У соцмережах друзі Сергія пишуть, що після повернення в Одесу він зіткнувся з багатьма проблемами, в тому числі в особистому житті.

За інформацією обласного управління поліції, основною версією слідства залишається "нещасний випадок внаслідок необережного поводження з гранатою".

Раніше повідомлялося, що ушкодження на тілі характерні для отриманих під час вибуху, на місці вибуху були знайдені осколки і чека. Вдома у загиблого були виявили 14 гранат, 12 запалів, пістолет і патрони до вогнепальної зброї і пістолет. Все було вилучено та направлено на експертизу.

Радник начальника регіональної поліції Русла Форостяк повідомив, що вибух пролунав 24 лютого, близько 23:00. Але оточуючі не надали цьому особливого значення , можливо, вирішивши, що вибухнула петарда, а тіло було знайдено тільки вранці.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На своїй сторінці в Facebook Форостяк написав, що за попередніми даними, вибухнула граната РГД-5 в правій руці, а кільце чоловік тримав у лівій. Але є одне питання: як колишній атошник, допустив вибух гранати в руках? Попередня відповідь, можливо, дає той факт, що серед знайдених поліцейськими запалів виявлений один з "підрізаною" запобіжною чекою. При застосуванні такого запалу чека не працює. Так що, ймовірно, в руках загиблого виявилася граната саме з таким запалом, що і призвело до трагедії. Але остаточну відповідь на це та інші питання дасть офіційне слідство, яке триває.

Нагадаємо, що при вибуху в Маріуполі загинув співробітник СБУ: шокуючі подробиці.5 січня в Маріуполі під час вибуху гранати в житловому будинку загинув співробітник СБУ.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що вибух у Магнітогорську: у мережі з'явилося відео, яке пояснює все.У мережі з'явилося відео вибуху маршрутки в Магнітогорську, перед яким чутні звуки стрілянини з вогнепальної зброї.

"Знай.uа" писав, що У Миколаєві розстріляли власника салону ігрових автоматів: по всій країні почалися пошуки.