До створення міської ради мітинг проти перейменування вулиці на честь вбитої активістки Катерини Гандзюк. Люди незадоволені тим, що раніше відмовилися назвати вулицю на честь загиблого учасника бойових дій Руслана Сторчеуса.

Сайт "Громадське" передає, що на протест вийшли близько 30 осіб.

Мітингувальники сказали,що Катерина Гандзюк не гідна того, щоб її іменем назвали будь-яку вулицю в її рідному місті, адже там про неї пам`ятають дуже багато поганого.А Лютеранську тим більше, адже сама Катерина не хотіла назвати її ім'ям загиблого героя Руслана Сторчеуса.

Крім того, міського голову Херсона Володимира Миколаєнка облили водою. На це все Ніколаєнко сказав, що прозвучали, які прозвучали - це брехня. Ті хто найбільше виступав на мітингу, жодного дня не перебували на Майдані, на відміну від Катерини. Він заявив, що в честь Руслана був побудований і названий сквер. Депутати вирішили, що вулиця Лютеранська буде названа в честь Гандзюк.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

А депутат міськради Дмитро Ільченко запевнив, що вулиця була перейменована з порушенням процедури.

Нагадаємо, що АІБА прийняла нові правила: хіджаби і протести.Так, на засіданні виконавчого комітету, який відбувся 8-9 лютого у Стамбулі, були прийняті зміни в правила, що стосуються подачі протестів на результати поєдинків, і форми спортсменів.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що що відбувається? Десятки росіян вийшли на вулиці з прапорами України.18 листопада в Санкт-Петербурзі рішуче налаштовані жителі провели одиночні пікети на підтримку кримських татар і проти репресій на території окупованого Криму. Про це стало відомо завдяки оприлюдненому відео в YouTube.

"Знай.uа" писав, що Десятки киян вийшли на вулиці міста в пошуках Ервіна.У Києві активісти 25 квітня влаштували акцію біля стін посольства Росії. Вона називається "Де Ервін?" і проходить в підтримку безвісти зниклих жителів анексованого Криму. Про це повідомляє "Крим. Реалії". Це вже десята за рахунком акція і проводять її під гаслами "Прірва у прірву": зниклі в "прірви" РФ".