26 лютого виконком міськради Херсона утвердив фінплан КП "Херсонтеплоенерго" на цей рік.Про це повідомляє "kherson.net.ua".

У керівника підприємства Сергія Харченка запитали, як розплачується населення. Він сказав, що рівень оплати - 67%, це близько 120 млн. грн. заборгованість. Мер Володимир Миколаєнко запитав, як борються з неплатниками, на що доповідач розповів, що розроблена програма і проводиться комплекс заходів. Це співпраця з держвиконавцями, отримують судові накази, звертаються до приватних виконавців. Він розповів, що на сьогодні приватні виконавці дають найкращий результат. Вони відібрали два будинки, в яких найбільші борги і отримали судові накази. Після співпраці з приватними виконавцями з 20 боржників 8 сплатили борги, по 12 - ти накладені арешти на квартири та рухоме майно. Люди приходять і платять гроші. Паралельно проводиться регулярна робота з ОСББ і райвиконкомами щодо погашення заборгованостей.

За словами Харченка, в 2018 році таких договорров складено на 4,5 млн. грн. Фактично погашено вже 4 млн. грн.

Нагадаємо, що вистачить на правнуків: борги України світу вражають уяву.Як свідчать офіційні дані, тільки в 2018 році наш уряд зобов'язаний виплатити 325, 5 млрд гривень з державного та гарантованого державою боргу. Зокрема, Україна повинна повернути борги на 204,4 млрд гривень і виплатити 121,1 млрд гривень в рахунок їх обслуговування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що борг у 80 мільярдів гривень: заплатив за себе, плати за сусіда.Кабмін хоче, щоб борг у 80 мільярдів гривень, який постійно зростає із-за заборгованості за житлово-комунальні послуги, частково оплатити споживачі.

"Знай.uа" також повідомляв, що Українців позбавлять єдиного житла за борги: хто під ударом.Про це розповів Андрій Нікончук, експерт з питань ЖКГ. Квартиру за борги можуть забрати і примусово продати і вірогідність такого рішення зберігається зараз і в найближчому майбутньому.