Поліцейський автомобіль в Запоріжжі спровокував подвійне ДТП в гонитві за маршрутним таксі. В результаті постраждала одна людина. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області.

Аварія сталася в понеділок, 25 лютого.

В поліції надійшло повідомлення про те, що водій одного з маршрутних таксі веде себе неадекватно і провокує аварійну ситуацію на дорозі. У погоню за ним висунувся службовий автомобіль.

У прес-службі уточнили, що близько 15:08 по вул. Космічної, вул. у напрямку Соборної наздоганяючи (маршрутне таксі №63 - ред.) рухаючись з ввімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом на службовому автомобілі Toyota Prius, автопатруль виїхав на перехрестя вул. Космічної - вул. Тополина на червоний сигнал світлофора, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 21150, який рухався на дозволений сигнал світлофора, після чого некерований патрульний автомобіль Toyota Prius виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв наїзд, не зупинившись на червоний сигнал світлофора, на автомобіль Renault Duster.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В аварії є потерпілий: пасажир Renault Duster. Також автомобілі отримали пошкодження.

На водія поліцейської машини був складений протокол за ст 124 Купап, а відносно водія ВАЗ 21150 було винесено постанову по ч. 2 ст. 126.

Нагадаємо, що кривава ніч у Дніпрі: гонитва копів обернулася страшним зіткненням.У Дніпрі водій і двоє пасажирів Audi намагалися втекти з місця скоєння чергової крадіжки і влаштували смертельну ДТП. Поліція затримала трьох чоловіків, які на автомобілі Audi влаштували смертельну ДТП.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що ДТП, стрілянина і гонитва: в центрі Києва розігрався справжній бойовик.Біля Печерського управління поліції в Києві відбулася погоня, ДТП і були чутні постріли. Що саме сталося, поки невідомо.

"Знай.uа" писав, що у Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху.Близько чотирьох годин дня в центрі Вінниці зіткнулися два легковики з незрозумілих причин.