У Запоріжжі судитимуть колишню співробітницю банку, яка крала гроші у клієнтів банку. Обвинувальний акт вже направлено до суду. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Запоріжської області.

Під час досудового розслідування вияснилось, що впродовж 2015-2016 років співробітниця підробляла платіжні документи і змінювала інформацію, яка обробляється в автоматизованій банківській системі. Потім вона переводила гроші клієнтів на свої банківські картки та картки заздалегідь підібраних людей. В результаті шахрайкаобворовала 8 клієнтів на загальну суму 2 мільйони гривень.

Жінці сообщеноо підозру в шахрайстві, привласненні чужого майна, підробку документів, несанкціонованої зміни інформації, підробці а також у використанні підроблених офіційних документів.

Нагадаємо, що у Києві схопили банду, укравшую мільйони.Зухвалі грабіжники, напередодні викрали в Києві сумку з грошима у сімейної пари, потрапили до рук правоохоронців вже через кілька годин. У них при собі зброю, яку використовували під час скоєння злочину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, у Києві хлопець пограбував дівчину на першому побаченні: любов за 2 тисячі.Звичайне побачення в Києві завершилося досить плачевно - побиттям, пограбуванням і візитом в поліцію.Про "романтичний" інцидент повідомили в прес-службі столичної поліції. У повідомленні говориться, що 20-річний місцевий житель покликав дівчину на побачення і пограбував її. Пригода сталася неподалік від метро "Дорогожичі", дівчина зателефонувала з місця подій до поліції та повідомила про пограбування.За словами жертви, зі зловмисником вона познайомилася напередодні, а на наступний день домовилися зустрітися в парку.

"Знай.uа" писав, що Пограбування століття: озброєна банда "обгородила" інкасаторську службу.Шахрай із Москви Юрій Цукерман вкрав з рахунків МВС Росії 215 млн рублів, які були речовим доказом у скандальній справі. За інформацією російських ЗМІ, в 2016 році чоловік підробив документи, завдяки яким йому перерахували 215 млн рублів.