У Києві помер легендарний народний артист України Лев Колодуб. На момент смерті артистові було 88 років.

Цю інформацію повідомили в Національній музичної академії ім. Чайковського.

Лев Колодуб народився 1 травня 1930 року в Києві, в 1984-1995 роках він був головою Музичного фонду України, в 1991 році був президентом Асоціації діячів духової музики України Національного всеукраїнського музичного союзу, а в 1995-1999 роках був головою Київської організації Спілки композиторів України.

Лев Колодуб

У міністерстві зазначили, що композитор залишив грандіозну спадщину - безліч симфоній оперних опусів, балети, мюзикли, концерти для різних інструментів, вокальну музику.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто підкреслити, що Лев Колодуб також був популярним українським композитором, педагогом, музично-громадський діячем і професором Національної музичної академії ім. Чайковського.

"Ректорат, Вчена рада, колектив Національної музичної академії ім. Чайковського висловлюють співчуття рідним, близьким, колегам та учням покійного". повідомили в академії

Слід зазначити, що про дату, час і місце прощання з Левком Колодубом буде відомо трохи пізніше.

Нагадаємо, що російська супермодель, зірка 90-х Ольга Пантюшенкова загинула від раку.

Не встиг світ моди оплакати смерть легендарного дизайнера Карла Лагерфельда, як стало відомо про нову втрати. У Санкт - Петербурзі пішла з життя муза цього генія, Ольга Пантюшенкова. Про смерть 44-річної модель розповів її близький друг Петро Аксьонов. За його словами, зірка подіумів довгий час боролася з онкологією.

"Вічна пам'ять моїй прекрасній Ользі Пантюшенковій. Сьогодні трагічно від раку обірвалося її життя", — поділився Аксьонов на своїй сторінці в соцмережах.

Раніше Знай.uа повідомляв, померла знаменита модельєр і фотограф Марелла Аньєллі Караччоло.

Також Знай.uа писав, Кім Кардашьян написала зворушливий пост про смерть культового дизайнера Карла Лагерфельда.