Львівські школи продовжують закриватися на карантин. У заяві прес-служби Львівської міської ради зазначається, що в місті та області високий відсоток захворюваності на грип.

Відомо, коли в школі більше двадцяти відсотків учнів захворіли, то школа йде на карантин. Для чого це робити? Для того, щоб не заразилися здорові дітки.

На даний момент на карантині знаходяться три школи. Цей список поповнила ще одна школа, так як і там дуже багато учнів захворіли на грип або ГРВІ.

Повний список шкіл:

  • середня загальноосвітня школа №27;
  • середня загальноосвітня школа № 20;
  • середня загальноосвітня школа № 62;
  • спеціалізована школа "Лідер".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

В школі "Лідер" на карантин пішов тільки другий клас.

Закриті двері для школярів будуть з двадцять сьомого лютого по перше березня включно. Тобто, в понеділок четвертого березня дітки вже підуть до школи.

До речі, перші симптоми грипу - це висока температура, слабкість, нудота, головний біль. А ГРВІ відрізняється від грипу тим, що температура тіла не досягає високих позначок.

Нагадаємо, в Одеській області на крантин пішли всі працівники одного з відділень поліції. Відомо, що в даному відділення працюють сорок поліцейських, п'ятнадцять з них захворіли. Дев'ять поліцейських заразилися на кір. У зв'язку з цим, було прийнято рішення відпустити всіх на вимушений відпочинок.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Тернополі двадцять три школи закрилися на карантин. Діти масово хворіють на грип і ГРВІ. Повідомляється, що рівень захворюваності перевищує епідемічний поріг і не зупиняється на цьому. З кожним днем хворих стає все більше і більше.

Знай.uа писав, як вимушений карантин вплине на весняні канікули. Відомо, що один тиждень в три місяці школярі відпочивають на канікулах. Але чи буде так цієї весни? Адже, багато шкіл досить довго були закриті на карантин і чи вважатимуть це канікулами.