У той час, поки політики намагаються довести один одному свої амбіції, в країні триває тотальна плутанина у сфері охорони здоров'я. Так, через активне зростання захворюваності на грип та ГРВІ в Тернопільській області на деякий час призупинили заняття в 23 загальноосвітніх навчальних закладах.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника обласного управління освіти і науки Ольги Хоми.

карантин у школі
карантин у школі

"На 10 лютого в області змушені закрити 23 навчальних заклади. Там кількість хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції перевищила допустимий рівень захворювання і продовжує зростати. Крім згаданих шкіл, в окремих навчальних закладах призупинено навчання у більш ніж двох десятках класів", - повідомила Хома.

лікарня
лікарня

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією чиновника, в області кількість хворих дітей на грип становить вже понад 2600 людей.

Варто нагадати, що 42 школи та 12 закладів позашкільної освіти закриють на карантин у Івано-Франківську з 4 лютого до 8 лютого через сезонне загострення гострих респіраторних інфекцій та грипу. Профільна комісія прийняла таке рішення сьогодні, йдеться на сайті Івано-Франківської міськради.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що грип атакував Закарпаття. Багато постраждали від нього, а симптоми проявляються у всіх приблизно однаково. Піднімається температура до 40, головний біль, іноді блювота. Про це повідомляють Новини Закарпаття.

Практично у всіх регіонах Закарпаття оголосили про карантин. Проте районні чиновники вирішили перекласти всю відповідальність на плечі керівництва дошкільних та навчальних закладів.

Нагадаємо, епідемія небаченої сили вдарила по українцях: батьки відмовляються рятувати дітей через релігію.

Як повідомляв Знай.uа українці неправильно лікують дітей: від холоду ніхто не хворіє.

Знай.uа писав, Україну охопила небезпечна хвороба: десятки тисяч хворих, дев'ятнадцять загиблих.