28 лютого у Києві на Оболоні вибухнув автомобіль Audi Q7, в результаті чого постраждала одна особа.

В ЗМІ з'явилась інформація, що цей автомобіль може належати секретарю РНБО Олександру Турчинову.

Про це пише "Інформатор" з посиланням на власні джерела в оточенні чиновника. Зазначається, що саме на цьому автомобілі Турчинова не раз помічали.

"Ті, хто бачили його на ефірах або зустрічах, знають, що це автомобіль Олександра. Зараз він пересувається на Toyota Land Cruiser 200, але в будь-якому разі ця Audi належить йому", — пояснив співрозмовник.

Появилось перше фото з місця інциденту:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з даними сервісу моніторингу Opendatabot, з номером KA 7777 AH зареєстровані два автомобілі: Audi Q7 і Mercedes-Benz S 400 CDI.

Однак у декларації Олександра Турчинова за 2018 зазначений лише один автомобіль — Toyota.

Як повідомили у прес-службі Олександра Турчинова, їм про інцидент нічого не відомо.

"З Олександром Валентиновичем все добре. З автомобілем, на якому він пересувається, теж все гаразд", — повідомили у прес-службі.

Офіційних даних про власника авто і особу, яка постраждала в результаті вибуху, в поліції не назвали. Відомо, що був травмований 60-річний чоловік, проте він відмовився від госпіталізації.

Нагадаємо, нещодавно зустрічне авто влетіло в кортеж президента – 22 лютого в Молдові сталося ДТП за участю президентського кортежу Ігоря Додона.

Як повідомляв портал Знай.ua, опубліковано фатальні слова Турчинова про окупацію Криму.

Також Знай.ua писав, Олександр Турчинов назвав неправдивими заяви кандидата в президенти Анатолія Гриценка про те, що він нібито "ховав" свого сина від участі в АТО.