У четвер, 28 лютого, стало відомо про те, що пасажирський літак турецької авіакомпанії здійснив незаплановану посадку у Одеському аеропорту.

Про це повідомляє "Думська".

У повідомленні йдеться, що літак летів зі Стамбула до Москви літак здійснив аварійну посадку в Одесі. На борту 122 пасажира.

Перед приземленням екіпаж повідомив про низький тиск масла в системі. На борту знаходиться 122 пасажири. Літак зараз знаходиться на стоянці.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, в суботу, 23 лютого, в США на південному сході штату Техас розбився вантажний літак Boeing 767, що належав авіакомпанії Atlas Air.

Цю інформацію повідомило Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США в Twitter.

Аварія сталася недалеко від міста Анауак приблизно о 12.45 за місцевим часом (20.45 за Києвом). За попередніми даними, на борту знаходилися три людини. В управлінні шерифа округу Чеймберс повідомили, що виживших в авіакатастрофі не виявили.

Як повідомляє ФАУ, двомоторний літак Boeing 767 здійснював переліт з Майамі в Х'юстон.

Розслідуванням авіакатастрофи займеться Національна рада з безпеки на транспорті.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Одеському аеропорту в четвер, 28 лютого, здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії Turkish Airlines, що летів із Стамбула до Москви. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Видання пише, що повітряне судно запросило аварійну посадку в аеропорту Одеси. Через деякий час Boeing 737 різко знизився над Одесою і сів. Літак здійснив посадку в 17:40.

Також Знай.ua писав про те, що Міністерство транспорту США та Федеральне агентство цивільної авіації (FAA) заборонив перевозити на пасажирських літаках літій-іонні батареї і смартфони, заряджені більш ніж на 30%. Судячи з усього, інциденти з Galaxy Note 7, які постійно вибухали, США нагадали про заходи безпеки.