В Одесі протягом доби сталося два зухвалих розбійних напади – ввечері невідомі напали на професора університету в самому центрі міста, а вночі пробралися у будинок 90-річного чоловіка і катували його, намагаючись знайти гроші.

В поліції повідомляють, що один з нападів стався близько 18 години вечора на Французькому бульварі. На шановного професора Одеського національного університету накинули на шию мотузок і задушили.

Коли чоловік отямився, зрозумів, що у нього вкрали золотий ланцюжок і ключі від машини. Його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і численними синцями.

Пізніше, на Люстдорфорській дорозі невідомі залізли в будинок, де живе 90-річний дідусь. Старому розбили голову і влаштували тортури. Вони намагалися з'ясувати, де той ховає гроші. Коли нападники домоглися свого, вони втекли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що відібрали останнє: обікрали пенсіонерку на "законних підставах".Поки чиновники міністерств отримують мільйонні премії за неробство", як їх охрестили самі українці, наші пенсіонери змушені виживати на мізерні гроші. Однак навіть останні копійки у них можуть забрати. Та ще й до всього іншого оштрафувати на сотні тисяч гривень без вагомих причин. Подібний випадок на сторінці в Facebook описав юрист Михайло Шнайдер.

Нещодавно "Знай.иа" повідомляв, у пенсіонера відібрали останнє прямо на вулиці: вся Україна вражена жорстокістю.У Києві чоловік напав на пенсіонера і відібрав у нього всі гроші. Інцедент стався, коли літній чоловік повертався з аптеки. Про це повідомляє видання Апостроф з посиланням на повідомлення прес-служби Національної поліції.

"Знай.иа" малолітні крадії побили пенсіонера заради забави і зняли на відео.У місті Шпола Черкаської області підлітки придумали собі дивна розвага - вони б'ють перехожих. Відповідне відео опублікувало на своїй сторінці в Facebook спільнота "Київ Оперативний", передає "Политека".На ролику можна спостерігати, як хлопець підходить до немолодому чоловікові і про щось його питає. Через деякий час він просто б'є чоловіка кулаком по обличчю.