В Ужгороді співробітники правоохоронних органів розслідують справу, пов'язану з насильством над дитиною. Найімовірніше, дитину ледь не покалічила його прийомна мама.

Відомо, що жінка усиновила хлопчика. Але незабаром його забрали в лікарню. Медичні працівники виявили у хлопчика жахливі шрами. Було відкрито кримінальне провадження, в результаті справу передали в суд.

На даний момент пройшло вже два роки з тих пір, як справу було передано до суду. Лікарі відзначають, що навіть через кілька років шрами на тілі дванадцятирічного хлопчика не зажили. Також прокуратура перевіряє інформацію з приводу ймовірного розбещення маленької дівчинки, яку також удочирила ця сім'я.

Відомо, що у сім'ї дев'ятеро дітей, шість з яких - рідні. До речі, хлопчик, якого забрали назад в інтернат, більше не хоче навіть чути про життя в прийомній сім'ї. Він просто не довіряє дорослим, які так над ним познущалися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Примітно, що у хлопчика ще четверо сестер є, яких ця неблагополучна сім'я також удочерила. Але саме до маленького Миколи та його наймолодшої сестрички Тіни було таке жахливе ставлення.

Коли в нього запитують про прийомну сім'ю, він просто повертається спиною і показує два шрами. Один шрам просто неймовірно великих розмірів, він займає чверть дитячої спини, а другий - поруч.

Що ж стосується розбещення дівчат, то горе-мати стверджує, що вони прошли всі необхідні обстеження і вони нічого не показали. Прокуратура з'ясовує всі обставини справи.

Нагадаємо, житель Києва і педофіл за сумісництвом знімав на телефон розбещення падчерки. Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження. Педофілу загрожує до 15 років в'язниці.

Як раніше повідомляв Знай.uа, російський лікар поглумився над безпорадними пацієнтами. Двоє дівчат були неповнолітніми: шістнадцять та сімнадцять років. Третій потерпілій був двадцять один рік.

Знай.uа писав, відому російську журналістку зґвалтував "чоловік на годину".