У Дніпропетровській області правоохоронці затримали двох чоловіків, які займалися викраденням елітних автомобілів. Про це повідомила прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зловмисники спеціалізувалися на крадіжках авто класу "люкс", а саме: "Toyota" та "Lexus" останніх років випуску. На рахунку викрадачів цілих десять цінних автомобілів. При викраденні чоловіки користувалися код-граббер.

У поліції розповіли, що чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України чоловікові загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що обчистив за секунду: киянам показали небезпечну банду.На вулицях Києва з'явилася особливо "талановита" банда, обчищающая кишені городян за лічені секунди. У соціальних мережах почали активно поширювати фото злочинців. Зокрема, на своїй сторінці в Facebook таку публікацію робить спільнота "Київ Оперативний". Зазначається, що до складу банди входить близько 10 чоловіків і жінок. Завдяки командній роботі, у перехожої вийшло поцупити дорогий телефон. "Дами в пуховиках, дві в коротких синіх з білої нашивкою колом на грудях, одна в рожевому шарфі-хомуті.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що шантаж, вимагання і погрози життя: під Києвом затримана банда на чолі з чиновником.Займалися розбоями, вибивали вигадані борги і шантажували своїх жертв. Дії відбувалися під прикриттям голови одного з обласних сільських рад. Були затримані 7 учасників угруповання, в тому числі і 37-річний лідер, як повідомляють в прес-службі Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"Знай.uа" повідомляв, що у Харкові затримали банду вбивць з "російською душею": відео На рахунку банди чотири викрадення людей, чотири вимагання та одне вбивство.Харківські правоохоронці затримали банду небезпечних злочинців, які викрадали і вбивали людей. Про це повідомила прес-служба Нацполиции в Харківській області. "Робота над документуванням небезпечних злодіїв тривала не один місяць. На рахунку цієї групи чотири викрадення людей, чотири вимагання та одне вбивство", йдеться в повідомленні.