В передмісті Одеси зухвалий грабіжник заліз в автомобіль на парковці біля гіпермаркету. Він не звернув увагу на дитину, який чекав батьків в салоні машини. Здобиччю злочинця стали гроші та прикраси на суму в понад мільйон гривень.

У прес-службі поліції в Одеській області повідомили, що інцидент стався, коли батьки робили покупки, а їх 10-річний син був в автомобілі. Скориставшись відсутністю дорослих, чоловік проник в машину і на очах у хлопчика викрав сумку з грошима і прикрасами.

Хлопчик запам'ятав прикмети автомобіля, на якому зник злочинець і повідомив їх батькам, а ті передали поліцейським. Через деякий час підозрюваного вже затримали, ним виявився іноземець.

Чоловік зізнався у скоєнні грабежу і показав місце, де була захована сумку потерпілої. Але ні грошей, ні прикрас в сумці не було.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Було відкрито кримінальне провадження за статтею "грабіж". Підозрюваного затримали, а поліцейські вживають заходів щодо затримання його спільників.

Нагадаємо, що крик кішки врятував життя дитині. Неймовірно! І хто сказав, що друг людини - собака? Ця історія вражає.Бернита і Рой Роджерс завжди мріяли про велику родину, але у них дуже довго не вдавалося завести дитину. На жаль, 3 вагітності закінчилися викиднями. Після цього пара вже втратила всяку надію.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що бережіть дітей: у Києві серед білого дня викрали маленького хлопчика.В українській столиці 6 травня невідомі прямо на вулиці викрали дитину. Відомо, що жахливий випадок стався у Солом'янському районі. Київські ЗМІ повідомляють, що невідомі забрали 10-річного хлопчика в невідомому напрямку.

"Знай.uа" кмітливий пес врятував життя маленькій українці.У Кам'янському (Дніпропетровська область) службовий пес допоміг правоохоронцям знайти дитину, який пропав без вісті.За даними Головного обласного управління Національної поліції, до копам нещодавно звернувся батько 8-річної дівчинки. Він розповів, що 1 травня дочка пішла гуляти і до вечора так і не повернулася додому.