Полум'я знищило 35 "квадратів" будівлі. Про це повідомила прес-служба ДСНС області.

Пожежа сталася 28 лютого на території садового товариства "Іскра -2" в селі Богатівка Вільнянського району. Вогонь знищив будинок на площі 35 квадратних метрів.

У ДСНС розповіли, що на пожежі загинув 46-річний власник дачного будинку. Причину події встановлюють.

Нагадаємо, що у Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео.На Лівому березі української столиці сталася масштабна пожежа. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту. Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Г. К. Також користувачі соцмережі Facebook поділилися коментарями з приводу масштабної пожежі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що вибух і пожежа знищили завод-гігант: катастрофа торкнулася багатьох людей.В ніч на 29 січня прогримів вибух на "Дніпровському коксохімічному заводі в місті Кам'янське. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ на сторінці в Facebook. Інцидент стався о 3.30. В результаті події постраждали п'ять осіб. Зараз ними займаються медики, їх стан оцінюють як важкий. Зараз на місці продовжує працювати бригада рятувальників і правоохоронці, всі деталі вивчаються. Дніпропетровський коксохімічний завод є одним з перших підприємств вітчизняної коксохімії. 93,83% акцій компанії належать йому.

"Знай.uа" повідомляв, що вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.У суботу, 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в будинку загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі Держнс.Пожежа в приватному одноповерховому житловому по вул. Родникова, 50 стався ще ввечері, 5 жовтня, о 21:47. В 22:58 підрозділами Держнс пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки. "У п'ятницю о 21:47 у місті Кропивницький по вулиці Джерельна, 50, у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинули три людини", – йдеться у повідомленні.